Om Revision Køge

Revision Køge

om os

Revision Køge er et rådgivende revisionsfirma, som har til huse i Køge bymidte. Vi har specialiseret os i rådgivning og regnskabsassistance til mindre og mellemstore virksomheder – altid i tæt samarbejde med vores kunder.

Vi lægger stor vægt på, at du får en god service samt professionel og individuel rådgivning på et fagligt højt niveau til konkurrencedygtige priser.

 

Du betaler kun for det, du får
Hos os betaler du udelukkende for de ydelser, vi har aftalt – der er ingen uventede ekstraomkostninger. Det udførte arbejde afregnes efter medgået tid.

 

Du har direkte kontakt med den ansvarlige revisor
Vi er et lille firma, så du vil altid være i direkte kontakt med den revisor, der løser dine opgaver. Det giver tryghed.

 

Du er ikke bare et nummer i rækken – vi kender hinanden 

Alle vores kunder er vigtige. Og du kan når som helst kontakte os med spørgsmål, for som din revisor kender vi virksomheden og vil altid gerne bistå som en kvalificeret samarbejdspartner inden for vores område.

 

Indehaveren
Revision Køge ejes af Torben H. Simonsen, der er registreret revisor. Torben H. Simonsen er cand.merc.aud. og har desuden gennemgået den praktiske uddannelse til statsautoriseret revisor. Med mere end 30 års praktisk erfaring i revisionsbranchen har han gennem årene løst alle typer af rådgivnings- og revisoropgaver for mindre og mellemstore virksomheder og har opnået særlig erfaring inden for køb og salg af virksomheder (Corporate Finance) samt opstart af virksomheder.

 

Samarbejdspartnere
Revision Køge har et stærkt netværk bestående af advokater, konsulenter, skattespecialister og freelance bogholdere, som gør det muligt for os at varetage alle typer opgaver.

 

Du er meget velkommen som kunde hos Revision Køge – vi vil gøre alt for, at du bliver tilfreds.

DIN REVISOR

INFORMERER

 

LÆS SENESTE UDGAVE >

YDELSER

 

LÆS MERE >

Revision køge

“– vi er altid parate til et
uforpligtende møde!”

Torben H. Simonsen, registreret revisor