startpakke

Revision Køge

startpakke

Er du ved at starte virksomhed, men mangler det fornødne kendskab til at bogføre, så kan Revision Køges startpakke være en god løsning for dig. Den indeholder alt det, som gør dig køreklar til selv at foretage den løbende bilagsregistrering, opgørelse af moms mv


Indhold 

   • Kontoplan tilpasset din virksomhed
   • Installation af elektronisk kassekladde på din computer
   • Undervisning i anvendelse af elektronisk kassekladde, herunder tilrettelæggelse af hensigtsmæssige rutiner for netop din virksomhed

Sådan fungerer det

   • Posteringer indtastes med dato, bilagsnummer, kontonummer, tekst, angivelse af kasse/bank og beløb
   • Bilagsnummer og momskode kommer automatisk. Saldo på kasse og bank bliver automatisk opdateret for hver posteringslinie. Der er indbygget beholdningskonti til f.eks. afstemning af kasse, bank, salgs- og købsmoms mv.
   • Posteringerne sendes med aftalte intervaller pr. e-mail til Revision Køge. Vi indlæser kassekladden med de indtastede posteringer og kontrollerer/retter dem før endelig bogføring. Herefter udskriver vi periodebalance, kontospecifikationer og momsopgørelse. Der afholdes eventuelt et møde, hvor periodebalancen gennemgås i detaljer.


Dit udbytte 

Du slipper for at skulle håndskrive kasserapporter. Posteringerne tastes hurtigt og nemt ind på computeren, og samtidig sker der automatisk en afstemning af kasse og bank samt opgørelse af momstilsvar, således at du overholder bogføringsloven.
 

Hvis du er interessseret i startpakken eller i anden rådgivning, står Revision Køge naturligvis til rådighed for et uforpligtende møde.

 

DIN REVISOR

INFORMERER

LÆS SENESTE UDGAVE >

4 GODE GRUNDE

 

LÆS MERE >

YDELSER

LÆS MERE >

Revision køge

“– vi er altid parate til et
uforpligtende møde!”

Torben H. Simonsen, registreret revisor